0 Your cart close

Windgoo M11 Elektrische E-step met 8.5 inch luchtbanden Grijs

Prix Welkit € 399,99 Prix conseillé € 549,99 -27%
Item Code:
WGM11-1
Availability: Niet op voorraad

Windgoo M11 E-Step 8.5 inch met Luchtbanden

De e-step M11 van het merk Windgoo beschikt over 8,5 inch luchtbanden, een 6.0ah accu, een display waarop de snelheid valt af te lezen en cruise control. De maximale snelheid bedraagt 24 km p/u en een actieradius van +- 15-20 km.

Gebruik

De Windgoo M11 beschikt over een display waarop de snelheidm is af te lezen. De maximale snelheid bedraagt 24 km p/u en er zijn twee standen. In de safe modus ga je maximaal 15 km p/u en in de sport modus maximaal 24 km p/u. Daarnaast beschikt dit model over 8,5 inch luchtbanden (22cm) die ervoor zorgen dat je comfortabel over de weg rijdt. Ook de cruise control optie draagt bij aan het comfort. De cruise control wordt tijdens het rijden automatisch ingeschakeld wanneer je 5 seconden achter elkaar de maximale snelheid (24 km p/u) rijdt. Je kunt dan je vinger van de gashendel houden en de step zal automatisch doorrijden tot je de rem weer indrukt.

Accu

De elektrische step M11 beschikt over een kwalitatieve 6.0ah accu waarmee je een maximum bereik van 20km hebt (afhankelijk van gewicht bestuurder, buitentemperatuur, ondergrond etc.) Oplaadtijd van 3.5-4 uur.

Garantie

Bij de aanschaf van je step krijg je bij ons standaard 6 mnd full-service garantie. We gaan er niet vanuit dat het nodig is, maar mocht hij binnen een jaar stuk gaan dan repareren wij hem geheel kosteloos voor je. Onze vaste reparatiemedewerker heeft al 10 jaar ervaring met het repareren van o.a. elektrische steps & E-Boards en helpt je dus zo de weg weer op. Let op! Dit geldt niet voor schade door eigen toedoen of schade door gebruik zoals een lekke band.

Meer informatie

Kleur Grey
Merk WINDGOO
Barcode 1000079585
Schrijf je eigen review
Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Rating: