VERZENDING €4,95 - GRATIS VERZENDING VANAF €49,-
 ARTIKELEN BINNEN 24UUR VERZONDEN
 ALLE SCHAATSEN NIEUW GESLEPEN

Skatezone, al jarenlang de specialist op het gebied van inline-skates en schaatsen

ijshockey      amsterdam skatelessen      amsterdam inline skates      amsterdam

Skatezone is al vele jaren de grootste inline-skatewinkel van Nederland. Ons uitgebreid assortiment bestaat uit gewone inline-skates, speedskates, stuntskates, freestyle-skates, streethockey en rollerskates.....voor iedere skater een geschikte skate in huis!

Daarnaast is Skatezone de schaats & ijshockey winkel van amsterdam. Al ruim 15 jaar verzorgen wij ijshockey schaatsen en bescherming voor de amateur teams en professionele ijshockey teams in amsterdam en omstreken. Omdat we hierin gespecialiseerd zijn kunnen we alle materialen en elke gewenst merk  leveren. 

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor kunstschaatsen, kinderschaatsen en noren. Zo zijn wij al ruim 65 jaar lang de Viking dealer met alle ervaring die daarbij komt kijken, dus zoek je goed advies voor Vking noren of andere lange baan schaatsen, dan ben je bij Skatezone helemaal aan het goede adres. Ook voor de ruigere tochten in Zweden of op de Weissensee.

Skatezone is een vakman op slijpgebied. Op onze slijpafdeling hebben we niet alleen beschikking over de beste apparatuur maar we weten deze door onze jarenlange ervaring ook maximaal te benutten en kunnen zondoende perfect inspelen op persoonlijke wensen zoals bijvoorbeeld een aangepaste ronding.

We verkopen alle bijbehorende bescherming en schaatspakken en andere accesoires. Doordat we een zeer groot assortiment hebben en onze verkopers goed op de hoogte zijn kunnen ze u een goed advies geven en perfect inspelen op uw persoonlijke wensen waardoor u verzekerd bent van een juiste aankoop.

Is de winkel voor u te ver dan kunt u uiteraard ook een kijkje nemen in onze webwinkel. Het hele assortiment van o.a. de merken Rollerblade, K2, Powerslide, Fila, Roces, Head, Bauer, CCM, RBK, Stean, Mission, Seba, Raps, Warrior, Viking, Salomon, Freeskate en MenM, vindt u hier terug en als het op de website staat is het in bijna alle gevallen ook meteen uit onze eigen voorraad leverbaar. Dus als u besteld heeft u het snel in huis!

Team Skatezone wenst u heel veel schaats- en skateplezier en is u graag van dienst in de winkel of via de website!


   
 
 

 

 


Uw winkelwagen is leeg

E-mail:
Wachtwoord: