VERZENDING €4,95 - GRATIS VERZENDING VANAF €49,-
 ARTIKELEN BINNEN 24UUR VERZONDEN
 ALLE SCHAATSEN NIEUW GESLEPEN

 LONGBOARDS

Op zoek naar een longboard? Wij hebben het beste aanbod longboards voor je geselecteerd. In ons assortiment bevinden zich onder andere drop-through-, cruisers-, freeride- en kicktaillongboards. Behalve voor complete longboards, ben je bij ons ook aan het juiste adres voor onderdelen. Wij verkopen onder andere wielen, trucks en lagers voor je longboard. Het is belangrijk jezelf goed te beschermen tijdens het longboarden. Neem dus ook eens een kijkje bij onze beschermende kleding.

LONGBOARDS

Complete Longboards

WIELEN

Wielen

TRUCKS
SPEEDSKATES SKEELERS

 LAGERS

Soulplate


 

 

 

 

 

 

 

 

   

TOOLS en OVERIG
SPEEDSKATES SKEELERS

BESCHERMING
SPEEDSKATES SKEELERS

HELM
SPEEDSKATES SKEELERS

 
 
   
 

 

 

  

Wat is een longboard?

Misschien heb je wel eens over een longboard gehoord, maar weet je niet precies wat het is. Een longboard is enigszins vergelijkbaar met een skateboard. Een longboard is echter veel langer en wendbaarder. Met een longboard kun je grote snelheden halen. Tof als je lange afstanden wilt maken! Daarnaast kun je ook goed stunten met een longboard. Wist je dat een longboard veel stabieler is ten opzichte van een skateboard? Dit maakt het voor een beginner ook leuk en gemakkelijk om te beginnen met longboarden.

Voor welk type longboard ga je?

In ons assortiment bevinden zich verschillende soorten longboards. We kunnen ons goed voorstellen dat je niet weet welk longboard het meest geschikt is. Skatezone is al ruim 15 jaar specialist in de verkoop van skatespullen. Wij zijn dan ook volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de skatewereld en adviseren je graag. Heb je dus een vraag over een bepaald type longboard? Bel ons via 020-6622822 of kom langs in onze winkel. Wij zijn gevestigd aan de Ceintuurbaan 59 in Amsterdam. Hier kun je van maandag tot en met zaterdag langskomen voor advies en een groot aanbod longboards.

Over Skatezone

Wij zijn al ruim 15 jaar de specialist op het gebied van alles wat met skaten en schaatsen te maken heeft. Wij zijn gevestigd in Amsterdam. Onze medewerkers hebben een passie voor sport en adviseren je graag op het gebied van longboards. Wil je een bestelling plaatsen via onze webshop maar heb je nog een vraag? Neem telefonisch contact met ons op.


Uw winkelwagen is leeg

E-mail:
Wachtwoord: