VERZENDING €4,95 - GRATIS VERZENDING VANAF €49,-
 ARTIKELEN BINNEN 24UUR VERZONDEN
 ALLE SCHAATSEN NIEUW GESLEPEN

 AGGRESSIVE SKATES

Ben je op zoek naar aggressive skates? Aggressive skates zijn gemaakt om mee te stunten. Haal je dus graag de vetste trucs uit op je skates? Dan maak je met aggressive skates de juiste keuze. Dit type skate is namelijk een stuk sterker dan een ‘gewone’ inline skate. Doordat aggressive skates over kleine wielen beschikken, kun je makkelijker springen, grinden en stunten. De kleine wielen zorgen er echter voor dat ze niet gemaakt zijn voor lange afstanden. Het maken van lange afstanden is namelijk lang niet zo comfortabel als bij inline skates.

 

STUNT SKATES

STUNTSKATES / AGRESSIVE

  BOOT ONLY / LINER

Liner

FRAMES
SPEEDSKATES SKEELERS

 WIELEN

Wielen


 

 

 

 

 

 

 

 

   

STUNT KIDS VERSTELBAAR

Kids Skates Stunt

SOULPLATES & OVERIGE

Soulplate

BESCHERMING

 Bescherming

 

HELM

 Helm


 
   

DVD

 Helm

 

 

 

  

Haal de tofste stunts uit op aggressive skates

Met aggressive skates kun je de tofste stunt uithalen. Dit kan in het skatepark, maar het kan natuurlijk ook op straat. Kijk goed om je heen op straat en je ziet genoeg mogelijkheden voor het maken van stunts. Grinden (glijden op een rand of buis) kun je op de stoep doen. En er zijn genoeg obstakels waar je overheen kunt springen. Natuurlijk is het belangrijk goed op te blijven letten. Het stuntskaten op aggressive skates kan een stuk gevaarlijker zijn dan skaten op inline skates.

Aggressive skates onderhouden

Aggressive skates zijn gemaakt om mee te stunten. De skates zijn dus sterk en gaan jaren mee. Wel is het belangrijk je aggressive skates af en toe te onderhouden. Door het uithalen van diverse stunts, kunnen er boutjes lostrillen. Wij raden je aan altijd te controleren of deze goed vast zitten. Daarnaast is het handig om altijd een inbussleutel bij de hand te hebben.

Losse onderdelen

In onze webshop kun je ook terecht voor losse onderdelen. Denk hierbij aan wielen, boots, frames, soulplates en instructie dvd's.

Bescherming

Over het algemeen neemt stuntskaten wat meer risico met zich mee dan inline skaten. Wij raden je daarom altijd aan om beschermende kleding te dragen. Denk hierbij aan polsbeschermers, kniebeschermers en een helm. Voor beschermende kleding ben je bij ons aan het juiste adres. Kun je iets niet vinden in onze webshop? Neem even telefonisch contact met ons op. Dan kijken wij of we het artikel wel kunnen leveren.

Aggressive skates kopen via onze webshop

Wil je aggressive skates kopen? Via onze webshop hebben wij zowel kindermaten als maten voor volwassenen. Bij een order hoger dan €74,- brengen wij geen verzendkosten in rekening. Nadat je een bestelling geplaatst hebt, zorgen wij ervoor dat je de skates binnen 24 uur ontvangt.


Uw winkelwagen is leeg

E-mail:
Wachtwoord: